Restaurant pentru fiecare capriciu

Fie că dorești să te bucuri de o atmosferă liniștită sau să sărbătorești un eveniment special, este imposibil să nu găsești ceea ce iți dorești în restaurantele complexului care au fost gândite pentru a defini diversitatea.

Mariko Inn Restaurante

Restaurantul Pergola

Restaurantul Pergola, este o infuzie de stil Italian modern, cu o capacitate de 60 locuri, cu fațade vitrate “ all around “ este un loc luminos și aerisit, care se transformă instant în terasă cu ajutorul ferestrelor care se glisează vertical în balustrade, devinind un loc ideal pentru mic dejun, prânz, sau cină în oricare anotimp.

Contact

Restaurantul Taverna

Restaurantul Taverna, este o locație de grădină, disponibilă în sezonul cald, unde veți regăsi elemente cu stil grecesc, înnobilate cu ghirlande luminoase care parcă plutesc peste plantele armonios așezate în zona frontală, un spatiu liniștit, unde pasările își au cuib și se integrează în peisaj cu trilul lor vesel.

Este o locație excelentă pentru organizarea de petreceri în aer liber, iar grătarul sau rotisorul pot reprezenta accesorii de socializare suplimentare.

Contact

Restaurant Skylounge

Restaurantul Skylounge, este poate cel mai modern loc din complex, unde iți poți oferi o după amiază perfectă în compania prietenilor, savurând produse cu specific de bar, așezați în fotolii confortabile care te vor duce cu gândul la New York și alte metropole care se mândresc cu genul acesta de locații “ de top “..

Contact

Restaurant Kidsland

Restaurantul Kidsland este o locație de vară cu mobilier sub umbrele, și un castel maiestuos cu tobogane mari și metereze lungi, unde veselia celor mici creează o atmosferă ideală pentru copii și părinții lor. Se pot organiza evenimente speciale pentru juniori, cu meniuri dedicate, unde hamburgerii și alte produse atractive, îi vor aștepta proaspete și delicioase.

Contact

Restaurant Steak House

Restaurantul Steak House este locul ideal pentru a savura cea mai bună friptură din oraș.

Dispune de o glisantă de 12 m lungime care transformă spațiul într-o zona aerisită înnobilată cu parfum de flori și arome de conifer. Gazdele vor oferi cele mai rafinate preparate, ce vor mulțumi chiar și pe cei mai pretențioși oaspeți. Cu o capacitate de 40 locuri, restaurantul își invită oaspeții în fiecare zi.

Contact

Restaurant High Class

Restaurantul High Class, a fost conceput ca evenimentele speciale din viața dumneavoastră, precum nunțile sau aniversările devină momente de neuitat. O sală de bal plină de farmec, în care oglinzile traforate sunt amprenta specifică, se poate transforma în cadru de poveste personalizat după imaginația fiecăruia.

Serviciile vor fi mereu la standarde ridicate și meniurile speciale vor fi o provocare gastronomică pentru cei mai exigenți oaspeți.

Restaurantul High Class are o capacitate totală de 220 de locuri si este disponibil pe baza de rezervare.

Contact

Ce spun clienții noștrii

9.0
Scor booking.com pe baza a 87 de recenzii

Camera spatioasa si curata, cu o baie moderna;

Patul confortabil

Mancarea de la restaurant delicioasa (mic dejun si cina);

Personalul foarte amabil;

Parcarea incapatoare;

Se respecta masurile de siguranta Covid.

G

Gabriel

Postat pe 24 iunie 2021

Mariko Inn Restaurant

Camera mare dotată ultra modern. Foarte curat, cald, toate facilitatile. Baie foarte mare. Personal foarte amabil.

Mancate foarte buna.

Recomand cu drag. Voi reveni

C

Camelia

Postat pe 26 iunie 2021

Mariko Inn Restaurant

Camera mai mult decât confortabilă, pune la dispoziția călătorului ceea ce trebuie.

Curat, mobilier modern, concept modern care oferă intimitatea necesară.

Personalul atent la nevoile oaspetelui.

A

Adrian

Postat pe 30 mai 2020

Mariko Inn Hotel

A fost minunat.Totul la superlativ.

Revenim cu drag.

P

Petru

Postat pe 30 martie 2020

Mariko Inn Hotel

Descoperă Mariko Inn

La iesirea din orasul Roman, facandu-ti drum catre capitala Moldovei, Complexul hotelier Mariko Inn te asteapta pentru a te relaxa intr-un ambient intim sau pentru a degusta unele din preparatele bucatariei mereu pregatita pentru a-ti surprinde simturile.

Contact
Complex Hotelier Mariko Inn
Complex Hotelier Mariko Inn
Complex Hotelier Mariko Inn
Castelul Miclauseni
Parc Municipal Roman

Zone atractive aproape de tine

Amplasat aproape de Piatra Neamt si Bacau, orasul Roman se bucura de bogatia vaii Siretului si de peisaje frumoase. In Roman va puteti bucura de multe atractii pe care le puteti vizita.

Descoperă atracțiile locale